Prague Airport  Prag Flughafen  Aéroport de Prague  Aeropuerto de Praga  Aeroporto di Praga  Praag Lufthafen  Flygplatsen Prag  Praha Flyplassen  Prag Lufthavn  αεροδρόμιο Πράγα  ישראל  プラハ空港  프라하 공항  letisko Praha  letiště Praha Ruzyně  Аэропорт Прага  Aeroporto de Praga  Prahan lentoasema  Lotnisko Praga  Repuloteren Praga Prag Airport Prag Lufthavn - Vaclav Havel Airport
INDLEDNING | ANKOMSTER OG AFGANGE | KORT OVER LUFTHAVNEN | KORT OVER DESTINATIONER | KONTAKT
Informationer om lufthavnen (PRG)

TRANSPORT

menu RESERVATION AF TAXITRANSPORT FRA / TIL LUFTHAVNEN
menu MHD – DEN OFFENTLIGE TRANSPORT
menu MINIBUSSER OG BESTILTE TRANSPORT
menu TAXI FRA LUFTHAVNEN

TERMINALER I LUFTHAVNEN

menu INFO

SERVICES I LUFTHAVNEN

menu RESTAURANTER, BARER OSV.
menu FORRETNINGER OG DUTY FREE
menu HOTEL RAMADA
menu HOTEL TRANZIT
menu POST
menu BAGAGE OPBEVARING
menu BAGAGE REKLAMATION

BILUDLEJNING

menu INFO

VEKSELSERVICE

menu VEKSELKONTORER
menu BANK
menu PENGEAUTOMATER

WIFI – TRÅDLØST INTERNET

menu T-MOBILE HOT SPOT

PARKERING I LUFTHAVNEN

menu INFO

Prague Airport Information:
You will find information desks provided at both Arrivals and Departures halls in the North Terminal.
Online flyveplan
Ved hjælp af den nye online flyveplan på Prags Lufthavns hjemmeside, kan du søge flyforbindelser til en hvilket som helst destination i verden.

Prag er på vej op som en af EUs mest populære rejsedestinationer.
Årligt besøges Prag af flere ti-millioner turister. Antal ankomster stiger og Prags lufthavn vokser uafbrudt. Som en følge heraf er lufthavnen i år blevet udvidet med en ny terminal 2, der har gjort det muligt at betjene yderligere 4 millioner rejsende om året.

Taxi fra Prags Lufthavn

All this companies operate a 24-hour taxi transportation service to and from the Airport.

airport taxi transfers
Taxi transport fra lufthavn i personbil og minibus. Firmaet tager en fast pris på 560,- CZK for transport til en hvilken som helst adresse eller hotel i Prag. For et større antal personer 5-8 er prisen 790,- CZK. Firmaet er meget pålideligt og deres chauffører taler engelsk.

AAA Taxi PragueAAA Taxi
Gule biler fra vognmanden AAA finder du på taxiholdepladserne i Prags lufthavn Ruzyně direkte foran ankomsthallerne. Det drejer sig om én af de bedste taxivognmænd i Prag. Alligevel kan man ikke sige at alle deres chauffører er troværdige. De hyppigste klager er over chaufførernes arrogante optræden. Vær samtidig forsigtige med reklamekampagner, der reklamerer med priser fx 150 CZK til Prag osv. (det drejer sig om den nærmeste destination og er en minimumspris). Priser for transporten består af 28 CZK/km + startgebyr 40 CZK + ventegebyr 6 CZK min. Minimums pris ca. 150 CZK til en destination i nærheden af lufthavnen, centrum ca. 600 CZK (i myldretiden op til 700 CZK) den anden ende af Prag ca. helt op til 1000 CZK. AAA Taxi tager også mod kreditkort (mod evt. gebyr). De fleste af deres chauffører taler kun tjekkisk.

airport cars
Hvis du rejser fra lufthavnen, er priserne ved Airport Cars reguleret af lufthavnskontoret og transport til byens centrum skulle koste cirka 600CZK, i tilfældet af at din destination ligger længere væk fra centrum helt op til 980 CZK. Airport Cars i lufthavnen tager imod samtlige kreditkort (mod evt. gebyr). De benytter sig af VW Passat biler. Desværre har de ikke et godt rygte (fra medierne og kundeklager, der peger på en hensynsløs kørsel, indregning af ulovlige gebyr osv.) Transport priserne i Prag er mellem: 150.- til 980.-CZK, efter de forskellige områder af byen, med 1 til 4 passagerer. Ved kørsel til flere destinationer, sammensættes den endelige pris af prisen for den første destination plus 25.-CZK for hver efterfølgende kørte km + i tilfældet af ventetid på kundens foranledning 6.-CZK/min. Kørsel udenfor Prag i CZ 25.-CZK/km. Kun nogle af deres chauffører taler engelsk eller tysk.


Vær forsigtige over for taxachaufførerne i Prag, de kan prøve at snyde dig. Situationen er dog langsomt i bedring.


Eventuelt holder der taxaer og private transportselskaber uden for lufthavnen, der vil køre dig direkte fra lufthavnen til byen. Pas på taxachaufførerne under dit ophold - de kan prøve på at snyde dig, selv om det ikke sker så tit som tidligere. Du sparer penge ved at bestille en bekvem og pålidelig transport fra lufthavnen hos et privat selskab her! Det er bedst at aftale prisen før du stiger ind i bilen. Prisen for en tur fra lufthavnen til Prags centrum er normalt omkring 600.- CZK (25 EUR) (og op til 890.- eller 37 EUR, hvis dit hotel ligger længere væk fra centrum). Taxachaufførernes engelske er ikke særlig godt, men de vil sandsynligvis forstå, hvad du siger. Lufthavnens taxaer tager også imod betalingskort (du skal regne med et gebyr).

Kontakt til lufthavnen
> lufthavnsinformationer
  +420-220 113 314
  +420-220 113 321
> bagage reklamation

  +420-220 116 072
> tabte og fundet genstande
  +420-220 114 283
address: K letišti street 1019/6, 161 00 Praha, Czech Republic
email: [email protected]
Online køreplaner
For online tog og bus køreplan klik - her.
For informationer om den offentlige transport i Prag klik – her.

Lufthavn Prag | Vaclav Havel Prague Airport | Prag Limousine | Prag Lufthavnstaxa |
INDKVARTERING I PRAG PRAG LEJLIGHEDER PRAG GUIDE PRAG LEJE AF BIL PRAG TAXI VEJR PRAG PRAG HOTELLER PRAG INFO TOURIST GUIDE