Prag Lufthavn - Vaclav Havel Airport
INDLEDNING | ANKOMSTER OG AFGANGE | KORT OVER LUFTHAVNEN | KORT OVER DESTINATIONER | KONTAKT
Informationer om lufthavnen (PRG)

TRANSPORT

menu RESERVATION AF TAXITRANSPORT FRA / TIL LUFTHAVNEN
menu MHD – DEN OFFENTLIGE TRANSPORT
menu MINIBUSSER OG BESTILTE TRANSPORT
menu TAXI FRA LUFTHAVNEN

TERMINALER I LUFTHAVNEN

menu INFO

SERVICES I LUFTHAVNEN

menu RESTAURANTER, BARER OSV.
menu FORRETNINGER OG DUTY FREE
menu HOTEL RAMADA
menu HOTEL TRANZIT
menu POST
menu BAGAGE OPBEVARING
menu BAGAGE REKLAMATION

BILUDLEJNING

menu INFO

VEKSELSERVICE

menu VEKSELKONTORER
menu BANK
menu PENGEAUTOMATER

WIFI – TRÅDLØST INTERNET

menu T-MOBILE HOT SPOT

PARKERING I LUFTHAVNEN

menu INFO

Prague Airport Information:
You will find information desks provided at both Arrivals and Departures halls in the North Terminal.
Online flyveplan
Ved hjælp af den nye online flyveplan på Prags Lufthavns hjemmeside, kan du søge flyforbindelser til en hvilket som helst destination i verden.

Prag er på vej op som en af EUs mest populære rejsedestinationer.
Årligt besøges Prag af flere ti-millioner turister. Antal ankomster stiger og Prags lufthavn vokser uafbrudt. Som en følge heraf er lufthavnen i år blevet udvidet med en ny terminal 2, der har gjort det muligt at betjene yderligere 4 millioner rejsende om året.

Parkering i Prags lufthavn

Prags Lufthavn gennem 70 år

Parking
Her er der nogle muligheder, hvordan man parkerer sin bil i tilfældet af at du følger den rejsende til lufthavnen eller vil byde ham velkommen.

- Du kan bruge korttidsparkeringen for personbiler uden gebyr, hvor de rejsendes afstigning eller påstigning skal ske inden for 10 minutter. Ved overskreden tid koster hver påbegyndte halve time 100 CZK.

- Ved længervarig parkering henvises til Parkeringsafsnit C, hvor prisen for den første time er 40 CZK, for den anden time 40 CZK og for hver yderligere time 50 CZK. – Handicappede har gratis parkering i parkeringsafsnit C det gratis udkørselskort udleveres i ”dispečinku parkovišť České správy letišť i stueetagen.

Prags Lufthavn tilbyder også muligheden for aftaleparkering for hoteller, transportfirmaer og rejsebureauer med minibusser. På baggrund af kontrakten får man et kort, der giver ret til at parkere direkte foran terminalen dvs. i første eller anden række. Prisen for en vogn er omkring 3.000 CZK om måneden + moms med betaling for 3 måneder forud. En anden mulighed er at ansøge om parkeringskort, der gør det muligt ubegrænset at parkere i Parkeringsafsnit C. Prisen er omkring 18.000 CZK om året. På den ny parkeringsplads D (Parkeringsafsnit D) med kapacitet til 850 biler, der er beregnet til langtidsparkering, betaler du nu kun 1.200 CZK om ugen, i stedet for de oprindelige 2.000 CZK. To ugers parkering koster 1.900 CZK. Alle sikkerhedsforanstaltninger er blevet forstærket og allerede i denne sommer bliver bilerne overvåget i Parkeringsafsnit C. Bygningen parkeringsafsnit D befinder sig 10 minutters gang fra lufthavnen. Det er muligt at bruge den offentlige transport til Terminal Nord 1 og 2 (et stoppested), billetten til den offentlige transport bliver udstedt samtidigt med parkeringskort og er med i prisen.

Pay parking fee here.

Kontakt til lufthavnen
> lufthavnsinformationer
  +420-220 113 314
  +420-220 113 321
> bagage reklamation

  +420-220 116 072
> tabte og fundet genstande
  +420-220 114 283
address: K letišti street 1019/6, 161 00 Praha, Czech Republic
email: [email protected]
Online køreplaner
For online tog og bus køreplan klik - her.
For informationer om den offentlige transport i Prag klik – her.

Lufthavn Prag | Vaclav Havel Prague Airport | Prag Limousine | Prag Lufthavnstaxa |
INDKVARTERING I PRAG PRAG LEJLIGHEDER PRAG GUIDE PRAG LEJE AF BIL PRAG TAXI VEJR PRAG PRAG HOTELLER PRAG INFO TOURIST GUIDE