Prague Airport  Prag Flughafen  Aéroport de Prague  Aeropuerto de Praga  Aeroporto di Praga  Praag Lufthafen  Flygplatsen Prag  Praha Flyplassen  Prag Lufthavn  αεροδρόμιο Πράγα  ישראל  プラハ空港  프라하 공항  letisko Praha  letiště Praha Ruzyně  Аэропорт Прага  Aeroporto de Praga  Prahan lentoasema  Lotnisko Praga  Repuloteren Praga Prag Airport Prag Lufthavn - Vaclav Havel Airport
INDLEDNING | ANKOMSTER OG AFGANGE | KORT OVER LUFTHAVNEN | KORT OVER DESTINATIONER | KONTAKT
Informationer om lufthavnen (PRG)

TRANSPORT

menu RESERVATION AF TAXITRANSPORT FRA / TIL LUFTHAVNEN
menu MHD – DEN OFFENTLIGE TRANSPORT
menu MINIBUSSER OG BESTILTE TRANSPORT
menu TAXI FRA LUFTHAVNEN

TERMINALER I LUFTHAVNEN

menu INFO

SERVICES I LUFTHAVNEN

menu RESTAURANTER, BARER OSV.
menu FORRETNINGER OG DUTY FREE
menu HOTEL RAMADA
menu HOTEL TRANZIT
menu POST
menu BAGAGE OPBEVARING
menu BAGAGE REKLAMATION

BILUDLEJNING

menu INFO

VEKSELSERVICE

menu VEKSELKONTORER
menu BANK
menu PENGEAUTOMATER

WIFI – TRÅDLØST INTERNET

menu T-MOBILE HOT SPOT

PARKERING I LUFTHAVNEN

menu INFO

Prague Airport Information:
You will find information desks provided at both Arrivals and Departures halls in the North Terminal.
Online flyveplan
Ved hjælp af den nye online flyveplan på Prags Lufthavns hjemmeside, kan du søge flyforbindelser til en hvilket som helst destination i verden.

Prag er på vej op som en af EUs mest populære rejsedestinationer.
Årligt besøges Prag af flere ti-millioner turister. Antal ankomster stiger og Prags lufthavn vokser uafbrudt. Som en følge heraf er lufthavnen i år blevet udvidet med en ny terminal 2, der har gjort det muligt at betjene yderligere 4 millioner rejsende om året.

Hvis De ikke behøver, undgå at spise i Prags lufthavn.

Prags Lufthavn gennem 70 år

informations
Heller ikke ankomsten af fastfood kæder bragte sænkning af priserne ved bespisning i Prags lufthavn. Tværtimod, nogle restauranter eller barer er endnu dyrere end sidste sommer. For to deciliter vand betaler De nu 115 CZK, for kafe 120 CZK. De rejsendes interesse om sådanne priser er ikke stor: ved besøg i lufthavnens cafeer til frokost, vil De være blandt de eneste ud over betjeningen på cafeen.

Prags lufthavn bekræfter dermed, at den med priser for mad og drikkelse hører til de dyreste i Europa. Høje priser afskrækker mennesker fra at flyve til Prag. Nogle flyver hellere med et tysk rejsebureau fra Tyskland, hvor det også er billigere at parkere. Priserne i lufthavnen svarer overhovedet ikke til tjekkiske lønninger og ofte er de endnu dyrere end andre steder i Europa.

Prags lufthavns Internet sider anbefaler fx "at sende familien til en kigtur gennem lufthavns terminaler, hvor man kan besøge Lufthavnen Prahas hall of fame ", før chaufføren parkerer sin bil i den fjernest liggende terminal og kommer til flyafgangen. Høje priser giver rejsebureauer og flyselskaber problemer. Fx ved forsinkelsen giver de efter loven en billet til bespisning i værdi af 200 CZK. Det rækker ikke en gang til vand og en sandwich.

Billigere madforretninger kommer der flere af. Lufthavnen begyndte at lave åben konkurrence til frie salgssteder. Tilbud til billigere bespisningssteder i lufthavnen vokser efterhånden. For ikke så lang tid siden åbnede Mc Donalds og KFC sine restauranter. Selvom Mc Donalds serverer almindelige menuer for en merpris på 25 CZK, hører den stadigvæk til lufthavens billigste.

Coffe Shop at Prague Airport

Sushi Restaurant

McDonald


Kontakt til lufthavnen
> lufthavnsinformationer
  +420-220 113 314
  +420-220 113 321
> bagage reklamation

  +420-220 116 072
> tabte og fundet genstande
  +420-220 114 283
address: K letišti street 1019/6, 161 00 Praha, Czech Republic
email: [email protected]
Online køreplaner
For online tog og bus køreplan klik - her.
For informationer om den offentlige transport i Prag klik – her.

Lufthavn Prag | Vaclav Havel Prague Airport | Prag Limousine | Prag Lufthavnstaxa |
INDKVARTERING I PRAG PRAG LEJLIGHEDER PRAG GUIDE PRAG LEJE AF BIL PRAG TAXI VEJR PRAG PRAG HOTELLER PRAG INFO TOURIST GUIDE